Къща за гости Драките

За най-актуална информация посетете страниците ни във Facebook - 4x4 Сафари и Къща за гости Драките

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Къща за гости Драките отваря врати от месец май 2007 г. и оттогава се стремим да предлагаме на гостите си уют, спокойствие и комфорт на разумни цени. Разполагаме с пет стаи на два самостоятелни етажа, с капацитет максимум 12 души.

На първия етаж има три стаи. Едната е с двойно и единично легло и самостоятелна баня вътре в стаята, без балкон. Може да се ползва като двойна или тройна. Останалите две стаи са с по две единични легла и обща баня, която се намира в коридора на етажа. Тези две стаи са с балкони и гледка на северозапад, към близката планина Венеца, най-западната част на Стара планина и Дунавската равнина.

На втория етаж има две стаи, едната е с двойно легло, разтегателен диван, самостоятелна баня вътре в стаята и балкон с гледка на северозапад. Другата стая е с две единични легла, балкон с гледка на югоизток към крепостта и планината "Венеца", и самостоятелна баня, която не е в стаята, а в коридора на етажа, срещу вратата на стаята.

Във всички стаи има безжичен интернет и сателитна телевизия на "Виваком". В двете стаи с двойни легла има минибарове. Автомобилите на гостите се паркират на улицата пред къщата, където е достатъчно широко. Къщата разполага със собствени цистерни за вода. Отоплението през студената част от годината е с локално парно.

На разположение на гостите няма механа, кухня, трапезария, или двор с барбекю, само петте стаи за нощувка. Затова пък предлагаме нещо, което никой друг в града не може да ви предложи - уникална разходка с джип сред Белоградчишките скали, и то с 50% отстъпка от редовната цена за гости, които остават за две или повече нощувки. За подробна информация вижте раздела 4х4 Сафари. Освен това предлагаме и доста други услуги, които можете да намерите в раздела Допълнителни услуги.

Белоградчик и околността му крият много красиви гледки и мистериозни места, които няма как да бъдат посетени за един ден, затова препоръчваме, ако имате възможност, да останете поне за два дни. Сред забележителностите, които на всяка цена трябва да посетите, са крепостта Калето, пещерите Магура и Венеца, уникалната двуетажна пещера Лепеница, както и множество други интересни места, които може да посетите на самостоятелна разходка с указания от нас, на нашето 4х4 Сафари, или на някоя от пешеходните обиколки, организирани от нашия партньор, местният изследовател и водач Кирил Кирилов.

Идването ви в Белоградчик не е просто екскурзия или почивка, а приключение. Доверете ни се и ние наистина ще го направим такова.

Вижте и двете ни други къщи, Бедрок и Зора

 

Къща за гости "Драките" / Guesthouse "Drakite"

4х4 САФАРИ В БЕЛОГРАДЧИК

Хотели в Пловдив